2015

Hvis du har nogele gode billeder fra årets stævne, må du meget gerne sende dem til mig - så vil jeg lægge dem ind. Jeg håber, at alle deltagere er med på mindst et af de indlagte billeder

Førerhatten skiftede plads mange gange i turneringen. Hjemmesideredaktøren havde den på i ca 3 minutter, fordi hun som ældste deltager åbnede stævnet 2015.

Mor Tina og datter Klara Marie med hver sin førerhat. Og så kom Alfred endelig med på et billede.

Mette sendte lige dette billede af Alfred, der også ville være med

Villy kaster

Banen 2015. Bemærk de fine buler i græstæppet - de er omhyggeligt lavet af Flemming og Jytte med sand.

Farmor Gitte med Nete og Agnes under resultatoplæsningen. Inger klappede (sammen med andre) ved hvert eneste oplæst navn. Agnes var rejst til spandeleg uden forældre og klarede det meget, meget flot!

Børnepokalen 2015 blev vundet af Isabel. Nr 2 blev Konatan og nr 3 blev Malte.

Den evigt vandrende pokal blev vundet af Jytte A. Nr 2 blev Tina, og nr 3 blev Janne.

Det traditionelle måltid efter spandelegen med frikadeller, kartoffelsalat, røde pølser og ikke mindst rabarberkompot

Tilskuerne holdt ud til finalen, selv om den først blev spillet kl 17.40, og det var koldt.

Årets bocciavindere blev Ole og Jakob, der i finalen slog Luca og Janne.